Download vores nye kryds og tværs App her

Det er nu blevet endnu nemmere at løse krydsord direkte på din computer, telefon eller tablet. Hver dag og uge lægges der flere nye og gratis krydsord ud på hjemmesiden i flere forskellige sværhedsgrader. Vi vil også gerne slå et slag for vores fantastiske apps.

Tilgængelig i
5/5
Vores rating er 4.7 i App Store
Gratis
download

Kryds og tværs lavet af rigtige konstruktører

Vores største aktiv på Krydsord.dk er uden tvivl vores opgaver. Opgaverne er konstrueret med stor omhu af Hanne og Gert Reffelt, som er to af den danske krydsordshistories helt centrale figurer. Der findes mange opgaver derude – men kun få af dem er af den samme høje kvalitet, som vi efterstræber for vores opgaver. Ved siden af Krydsord.dk driver Gert og Hanne desuden Opgavebureauet.dk.

Vi minder om, at Krydsord.dk ikke er nogen stor forretning, men at det er noget vi gør fordi vi elsker krydsord, og fordi vi mener, at kryds og tværs i alle sværhedsgrader er noget, der skal være tilgængeligt for alle. Kryds og tværs-opgaver gør mennesker glade og kloge – og dét vil vi gerne være med til.

Hvis du skulle have lyst til at donere et beløb til at sikre den fremtidige drift af Krydsord.dk, så vil vi sætte stor pris på det. Men husk at du allerede støtter foretagendet ved at løse opgaver her på siden – og ikke mindst i vores krydsords-apps.

Download gratis vores app i Apple Store eller Google Play

Sudoku

Hvis du er glad for tal og logiske problemstillinger, så er Sudoku helt sikkert lige noget for dig.

Herunder finder du vores helt nye sudoku-generator – nedenunder afspilleren kan du studere hvordan den virker, men vores bud er, at du slet ikke vil finde det nødvendigt, da den er ganske logisk og intuitiv at benytte.

Krydsordbog

Få hjælp til dine krydsord med vores smarte krydsordbog – eller ‘krydsords-ordbog’ afhængigt af temperament.

Med ordbogen kan du nemt og elegant finde frem til de bogstaver i ethvert ord, som giver dig problemer. Prøv dig frem – hvis du oplever problemer, så få yderligere instrukser nedenunder krydsordbogen:

Wordfeud guide

Wordfeud blev på rekordtid et af de allermest populære spil i Danmark. Og det skulle i den grav vise sig at blive til mere end blot en forbigående tendens.

Spiller du allerede Wordfeud, kan du helt sikkert stadig blive bedre. Vi har samlet alt du behøver at vide om Wordfeud i vores guide. Hvis du har spørgsmål når du er færdig, så skriv endeligt til os nedenfor. Da vil vi hjælpe dig med det samme.

Free crosword app
Crossword puzzles in all levels
4.7/5